Kursus Asas Haji 1432 Semakin Meriah

Para peserta kursus sedang khusyuk mendengar penjelasan dari penceramah

12 Mac 2011, Kursus Asas Haji bagi tahun 2011 bersamaan 1432 semakin meriah dengan penyertaan daripada para peserta yang semakin memberangsangkan. Bagi meningkatkan kefahaman dan keselesaan kepada para peserta, Masjid Daerah Seberang Perai Selatan melalui Jawatankuasa Khas Kursus Haji telah mengubah suai dewan solat untuk dijadikan bilik seminar yang boleh memuatkan 200 – 250 orang. Bilik seminar mudah alih ini dilengkapi dengan kelengkapan kerusi meja serta alat bantuan mengajar (LCD) yang lebih mesra jemaah khususnya kepada golongan warga emas yang turut menyertai kursus asas haji ini.

Pihak pengurusan mengucapkan ribuan terima kasih kepada para jemaah yang telah menghulurkan sumbangan yang membolehkan wujudnya “bilik seminar mudah alih” ini. Kebanyakkan perbelanjaan peralatan dan kelengkapan adalah daripada sumber kutipan yuran para peserta.

Dengan wujudnya “bilik seminar mudah alih” ini, diharapkan akan dapat memberi lebih manfaat khususnya kepada program-program bersifat formal yang bakal diadakan dari masa ke semasa sebelum kelulusan peruntukkan bagi mengwujudkan dewan serbaguna di MDSPS pada masa akan datang.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s